Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

Moet ik de telefoons van mijn klanten in bewaring nemen?

Nee u krijgt van ons een oplaadstation welke is voorzien van meerdere powerbanks. De powerbank kan worden afgegeven aan tafel, waardoor uw gast zijn of haar telefoon gewoon aan tafel kan opladen.

Welke modellen zijn er beschikbaar?

De oplaadstations komen in drie verschillende formaten. Met 6, 12 of 24 powerbanks.

Moet ik de oplaadstations kopen?

Nee, u huurt bij ons de oplaadstations. Dit betekent dat u geen eigenaar bent van onze producten. U betaalt echter ook geen borg!

Kan ik de oplaadstations ook voor een korte periode huren?

De oplaadstations zijn zeker voor korte duur beschikbaar. Stuur ons een bericht, dan kijken we samen voor een passende mogelijkheid.

Hoeveel laadcapaciteit hebben de powerbanks?

De powerbanks kunnen minimaal een lege telefoon tot 100% opladen bij een lege batterij.

Over MyCharger

Hoe werkt MyCharger
Het is heel eenvoudig plaats het oplaadstation veilig weg waar alleen personeel kan/mag komen.
Druk op de groene knop, u hoort vervolgens een piepsignaal en het oplaadstation voert zijn werk uit. Er komt automatisch een volle powerbank uit. Deze kunt u dan (laten) overhandigen aan u klant met de lege telefoon of tablet.
Wie zijn wij

Bij Mycharger zijn we opzoek gegaan naar dé oplossing voor een al welbekend probleem. Namelijk een lege batterij van onze telefoon of tablet wanneer we buitenshuis zijn. Net wanneer je lekker aan het lunchen bent, even een selfie wilt maken op het terras of bereikbaar moet blijven voor je collega’s, Mycharger biedt oplaadstations welke speciaal ontwikkeld zijn voor mobiele telefoons en tablets. Onze oplaadstations zijn geschikt voor bedrijven in verschillende branches zoals horeca, wellness, kantoren, hotels, fitness, campings, bioscopen, etc.

Onze oplossing

De powerbanks van MyCharger zijn universeel te gebruiken. Van Samsung tot iPhone en zels iPad en andere tablets. De powerbanks zijn voorzien van alle laadmogelijkheden. De powerbanks behoeven geen extra benodigdheden. Plug and play and you’re back online!

Bij Mycharger betaalt u geen borg en de oplaadstations zijn ook daadwerkelijk alleen voor uw bedrijf! 

Mis geen moment meer

Een afspraak maken om mogelijkheden te bespreken?

Veilig uit en thuis en overal bereikbaar

24/7 service. Wij staan elke dag voor u klaar!

+31 (0)6 55 98 72 96